Forum OSKKO - wątek
Gaba | 09-03-2003 06:08:58 [#01] |
---|
Kto wie, gdzie można znaleźć w internecie bardzo dobre strony o tematyce UE? Dobre na poziomie uczniów - a także na poziomie nauczycieli różnych specjalności. |
mopr | 12-03-2003 11:45:26 [#04] |
---|
edukacja europejska Czy ktoś posiada narzędzia do ewaluacji ścieżki europejskiej? w jaki sposób dokumentujecie jej realizację i prowadzicie nadzór pedagogiczny w tym obszarze? |
Basik | 13-03-2003 15:31:11 [#06] |
---|
Opracowaliśmy w ubiegłym roku projekt edukacyjny Realizacja ścieżki europejskiej w gimnazjum. Projekt zakładał coś w rodzaju ewaluacji - przyrost wiedzy uczniów dot. edukacji europejskiej - analiza poprzedzona ankietą. Projekt jest ciekawy, wymaga jednakże włączenia się wszystkich nauczycieli, wychowawców i pracy całorocznej. Można go zatem wykorzystać w przyszłym roku.Nie mam go na komputerze, musiałabym całość kserować/jest tego trochę/. Jesli jesteś mocno zainteresowana- podaj adres na moją prywatną pocztę. Wyślę Ci wszystko. Nadzoru jako takiego w tej kwestii nie miałam. Uczestniczyłam jako członek różnych komisji w tym projekcie, więc do nadzoru można podciągnąć. Jeśli nauczyciele się zaangażują tak jak u mnie - wychodzi wspaniała rzecz. Jestem dumna z tego, co się działo w tym względzie w mojej szkole. |
Basik | 20-03-2003 16:15:37 [#07] |
---|
Wysłałam pocztą do Skierniewic / do Marioli/ materiały dotyczące Unii Europejskiej. Chyba ta Mariola to mopr z forum. Przepraszam, że trochę musiałaś czekać | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|