Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
to już trochę było - kto ma to załozyć |
Gaba | 05-03-2003 18:36:55 [#01] |
---|
kto ma załozyć księzkę obiektu szkolnego - prowadzić ma dyr, a kto założyć, kto przekazać? co się dzieje, jeżeli właściciel nie założył książki obiektu, nie wydał, a teraz żąda jej od zarządcy? |
ewa | 05-03-2003 18:43:56 [#02] |
---|
jeżeli właściciel żąda od zarządcy, a mu nie przekazał to niech zarządca napisze ze ze względu na to że właściciel mu nie przekazał nie może mu (właścicielowi) przedstawić do wglądu ;-)) paranoja :-(( |
Gaba | 05-03-2003 18:50:24 [#03] |
---|
e... paranoja, latał dziś jeden taki i dawał nauczycielkom gasnice i sprawdzał, czy umieją to obsługiwać. Mnie zrugał, że mam książkę założoną, a nie wypełnioną, a ja na to, że miasto dopiero w tamtym miesiącu przekzało mi majątek, a ja nie znalazłam książki obiektu, bo tejże nie przekazał właściciel poprzedniemu dyrektorowi, że ja mogę wpisać, to co potrafię. |
janzg | 05-03-2003 18:52:51 [#04] |
---|
Jak zagrozili mandatami(sic), to zleciłem założenie takich książek (zrobił to kierownik nadzoru budowlanego), zapłaciłem jakieś niewielkie pieniądze i mam. Nie interesuje mnie stan przeszły. Z nimi nie wygrasz. |
Marek z Rzeszowa | 05-03-2003 20:41:26 [#05] |
---|
I co wpuściłaś gościa do szkoły?
Jak ktos mi lata po szkole to wyrzucam, bo dziecko czasem może potrącić, przy tym lataniu...;-)
Jakim prawem egzaminował Twoje nauczycielki?
Może profesor z UJ? Albo przynajmniej z AP...?
Marek |
Gaba | 05-03-2003 20:52:28 [#06] |
---|
a widzisz, on inspektor był, legitymację miastową miał, kontrolował rozumienie przepisów, trzymanie gaśnicy. Na moje slowa - dziwczyny, wy macie dzieci pilnowac i dziećmi natychmiast wychodzic, odpowiedział, a nie ma Pani racji, ma podjąć akcje gaśniczą. :( Ja tam wolę jednak z dziećmi wychodzić. Facet powiedział, że moje stanowisko zanotuje. hi-hi-hi. E..... to tam jest odpowiedź na to, że po 11o latach milczenia, któś smiał się kopać z koniem i pokazał cały plik nakazów i poprosił o realizacje takowych. Facet - mówi tak: - jak tam pani zalecenie, wykaż nieprawdiłowości... - ale ja już mam, potrzebuję piniądze - ? - a pieniądze na klatkę... - oj, nie ma... ale zalecenia... ja napiszę protokół... - a pieniądze na klatkę ewakuacyjną... - ? |
Renatka | 06-03-2003 12:18:19 [#07] |
---|
książkę obiektu przekazało nam miasto pustą -wypełniłam ją z panią inspektor nadzoru i co roku dokonuje ona wpisów tego co zrobiłam dla świętego spokoju oczywiście umawiamy się co do kwoty chyba, że jest remont i inspektor który prowadzi nadzór dokonuje wpisu ,przeglądy wpisują uprawnieni do przeglądów . | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|