Forum OSKKO - wątek

TEMAT: to już trochę było - kto ma to załozyć
strony: [ 1 ]
Gaba05-03-2003 18:36:55   [#01]

kto ma załozyć księzkę obiektu szkolnego - prowadzić ma dyr, a kto założyć, kto przekazać?

co się dzieje, jeżeli właściciel nie założył książki obiektu, nie wydał, a teraz żąda jej od zarządcy?

ewa05-03-2003 18:43:56   [#02]

jeżeli właściciel żąda od zarządcy, a mu nie przekazał to niech zarządca napisze ze ze względu na to że właściciel mu nie przekazał nie może mu (właścicielowi) przedstawić do wglądu ;-))

paranoja :-((

Gaba05-03-2003 18:50:24   [#03]

e... paranoja, latał dziś jeden taki i dawał nauczycielkom gasnice i sprawdzał, czy umieją to obsługiwać.

Mnie zrugał, że mam książkę założoną, a nie wypełnioną, a ja na to, że miasto dopiero w tamtym miesiącu przekzało mi majątek, a ja nie znalazłam książki obiektu, bo tejże nie przekazał właściciel poprzedniemu dyrektorowi, że ja mogę wpisać, to co potrafię.

janzg05-03-2003 18:52:51   [#04]
Jak zagrozili mandatami(sic), to zleciłem założenie takich książek (zrobił to kierownik nadzoru budowlanego), zapłaciłem jakieś niewielkie pieniądze i mam. Nie interesuje mnie stan przeszły. Z nimi nie wygrasz.
Marek z Rzeszowa05-03-2003 20:41:26   [#05]
I co wpuściłaś gościa do szkoły?
Jak ktos mi lata po szkole to wyrzucam, bo dziecko czasem może potrącić, przy tym lataniu...;-)
Jakim prawem egzaminował Twoje nauczycielki?
Może profesor z UJ? Albo przynajmniej z AP...?

Marek
Gaba05-03-2003 20:52:28   [#06]

a widzisz, on inspektor był, legitymację miastową miał, kontrolował rozumienie przepisów, trzymanie gaśnicy.

Na moje slowa - dziwczyny, wy macie dzieci pilnowac i dziećmi natychmiast wychodzic, odpowiedział, a nie ma Pani racji, ma podjąć akcje gaśniczą.   :(

Ja tam wolę jednak z dziećmi wychodzić. Facet powiedział, że moje stanowisko zanotuje. hi-hi-hi.

E..... to tam jest odpowiedź na to, że po 11o latach milczenia, któś smiał się kopać z koniem i pokazał cały plik nakazów i poprosił o  realizacje takowych.

Facet - mówi tak:

- jak tam pani zalecenie, wykaż nieprawdiłowości...

- ale ja już mam, potrzebuję piniądze

- ?

- a pieniądze na klatkę...

- oj, nie ma... ale zalecenia... ja napiszę protokół...

- a pieniądze na klatkę ewakuacyjną...

- ?

Renatka06-03-2003 12:18:19   [#07]
 książkę obiektu przekazało nam miasto pustą -wypełniłam ją z panią inspektor nadzoru i co roku dokonuje ona wpisów tego co zrobiłam dla świętego spokoju oczywiście umawiamy się co do kwoty chyba, że jest remont i inspektor który prowadzi nadzór dokonuje wpisu ,przeglądy wpisują uprawnieni do przeglądów .

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]