Forum OSKKO - wątek
Gaba | 15-02-2003 22:20:19 [#01] |
---|
Organ mnie zwruszył, bo kazał przesłać dyrektorm wszytskie dokumenty, jakimi sie posłgują przy przetargach. A mnie nie wolno przeprowadzać przetargów, bo organ zabronił. O jakie dokumenty może chodzić organowi? Jaki mam dostarczyć regulamin przetargowy? Jakie zarządzenia, kwestionariusze? to jest chyba jakiś głupi kawał? Czy wy macie/wiecie coś na ten temat? |
stan | 16-02-2003 06:11:29 [#02] |
---|
spoko ... to prawdopodobnie w "Organie" ktoś się doucza i szuka gotowych rozwiązań ... Pozdrawiam stan |
Ewa z Rz | 16-02-2003 09:12:34 [#03] |
---|
To normalne... tak działa organ. Ja dostałam pismo z poleceniem rozliczenia zużycia wody wg rachunków (wszystkie sa w UG, bo to urząd prowadzi obsługę), oraz wykzania się obciążeniami wykonawcy budowy (mam rozbudowę szkoły) za zużytą przez niego wodę, a nie mam jakichkolwiek relacji z wykonawcą (nawet oficjalnie nie wiem kto on jest, nie mówiąc o szczegółach rozliczeń), budowę prowadzi UG... Samo życie... |
Maryśka2 | 17-02-2003 09:41:47 [#04] |
---|
No może nasz organ aż tak oryginalny na razie nie jest, ale swoje pomysły ma. Ostatnio poproszono(!) dyrektorów o przygotowanie list zakupionych artykułów biurowych i środków BHP za rok 2002. Kopiowaliśmy im wcześniej wszystkie rachunki, no ale może teraz trzeba alfabetycznie...? |
Alfred | 17-02-2003 10:01:56 [#05] |
---|
hmm..:-) "W odpowiedzi na pismo z dnia .... (znak:....) informuję, że organ prowadzący zabronił mi, jako dyrektorowi ....(tu nazwa szkoły) przeprowadzania przetargów. Jednocześnie informuję, że podstawowym dokumentem, w myśl których winny być dokonywane zamówienia publiczne jest "Ustawa o zamówieniach (...).." Z poważaniem ...;-))))))) (podpis nieczytelny) Gaba | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|