Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
JAK ZAREJESTROWAĆ SIĘ na FORUM - repetytorium ;-) |
|
Marek Pleśniar | 15-03-2007 08:46:46 [#01] |
---|
ponieważ pisaliśmy o tym 100 razy, więc posłuchajcie 101szy bo ciągle masa ludzi nie robi tego poprawnie. przede wszystkim nie chcecie sie nam .. przedstawić. Dla kogo jest to forum? na forum zapraszamy przede wszystkim kadrę kierowniczą oświaty - dyrektorów, wicedyrektorów, wizytatorów, urzędników organów prowadzących, placówek centralnych, dziennikarzy, polityków zajmujących się oświatą, liderów, edukatorów itd....
Przede wszystkim zalezy nam na niezakłóconym przez innych pobycie tu i dyskutowaniu wyżej wymienionych osób Na forum są dwa rodzaje uprawnień: 1. prawo do pisania na forum 2. uprawnienie tylko dla członków Stowarzyszenia - prawo do pobierania materiałów dla dyrektorów i nie tylko dyrektorów - z Wymiany Plików Jak się zarejestrować? Oba rodzaje uprawnień nadaje Biuro OSKKO po samodzielnym zarejestrowaniu się na Forum 
ale pod pewnymi warunkami: Instrukcja nr1 Warunki uzyskania prawa pisania na Forum:
- zarejestruj się w sposób skuteczny:
nie wpuszczamy na forum osób, które nie wpisały w rejestracji imienia, nazwiska, miejscowości, placówki, stanowiska pracy, poprawnego emaila. Jeśli nalezysz do Stowarzyszenia - napisz w rejestracj o tym. DANE SĄ POUFNE - nikomu ich nie udostępnimy. Na ogólnodostępnej liscie nie widać danych personalnych - tylko nazwę - tzw nick
- czekaj lub (szybsza metoda:) napisz email na adres biuro@oskko.edu.pl i napisz tam jaką sobie wybrałeś/łaś nazwę użytkownika
- w razie kłopotów dzwoń (telefony do nas są dostępne na stronie OSKKO)
Instrukcja nr2. Warunki uzyskania dostępu do wymiany plików OSKKO:
- to uprawnienie tylko dla członków OSKKO (moga nimi być przede wszystkim osoby o któych pisałem we wstępie) Jak zostać członkiem OSKKO - o tym tutaj.
ALe PROSZĘ przemyśleć coś - jesli chcesz zostać członkiem Stowarzyszenia które ma jakieś cele do zrealizowania - a ich nie znasz - przeczytaj o nas najpierw np tu, lub tu lub choćby tu w statucie.....
Nie jesteśmy usługodawcami od plików a nasza składka członkowska nie jest "za pliki". Suży realizacji celów statutowych. Jeśli jednak Twoim zdaniem pobieranie plików i nieuczestniczenia w życiu OSKKO jest tylko chwilowe a potem się weźmiesz do udziału to.... bardzo dziękujemy za wsparcie. Dobre i to. Zpraszamy do nas.:-)
- jesli jeszcze tego wczesniej nie uczyniłeś/łaś, zarejestruj się na forum jako zwykły użytkownik (patrz instrukcja nr 1)
- napisz do nas email na adres biuro@oskko.edu.pl a w nim podaj nazwę użytkownika, prawdziwe imię i nazwisko i to, że jesteś członkiem OSKKO
uff:-) |
DYREK | 15-03-2007 15:30:13 [#02] |
---|
uff:-))) |
Gaba | 15-03-2007 16:42:19 [#03] |
---|
reper... co? |
AnJa | 15-03-2007 16:48:06 [#05] |
---|
repetytorium - człowiek o dostojnym wyglądzie zawdzięczanym temu, że zawsze przy obiedzie korzysta z repety. |
Gaba | 15-03-2007 16:52:18 [#06] |
---|
raper, receptura, repertuar, repertorium... |
AnJa | 15-03-2007 16:54:03 [#07] |
---|
ruptura? |
Gaba | 15-03-2007 16:55:45 [#08] |
---|
hernia? |
Marek Pleśniar | 15-03-2007 22:10:37 [#09] |
---|
chcecie w dziób? tu jest poważne repe powtórzenie dla zielonych nowalijek! |
zgredek | 15-03-2007 22:11:46 [#10] |
---|
myslisz, że pisali niepoważnie? |
Gaba | 16-03-2007 03:03:49 [#11] |
---|
my to pisalismy niepoważnie, ale skutki są poważne - wątek na wierzchu... |
AnJa | 16-03-2007 11:54:00 [#12] |
---|
a dowodem powagi to: Dla kogo jest to forum? na forum zapraszamy przede wszystkim kadrę kierowniczą oświaty - dyrektorów, wicedyrektorów, wizytatorów, urzędników organów prowadzących, placówek centralnych, dziennikarzy, polityków zajmujących się oświatą, liderów, edukatorów itd....
Przede wszystkim zalezy nam na niezakłóconym przez innych pobycie tu i dyskutowaniu wyżej wymienionych osób Na forum są dwa rodzaje uprawnień: 1. prawo do pisania na forum 2. uprawnienie tylko dla członków Stowarzyszenia - prawo do pobierania materiałów dla dyrektorów i nie tylko dyrektorów - z Wymiany Plików Jak się zarejestrować? Oba rodzaje uprawnień nadaje Biuro OSKKO po samodzielnym zarejestrowaniu się na Forum 
ale pod pewnymi warunkami: Instrukcja nr1 Warunki uzyskania prawa pisania na Forum:
nie wpuszczamy na forum osób, które nie wpisały w rejestracji imienia, nazwiska, miejscowości, placówki, stanowiska pracy, poprawnego emaila. Jeśli nalezysz do Stowarzyszenia - napisz w rejestracj o tym. DANE SĄ POUFNE - nikomu ich nie udostępnimy. Na ogólnodostępnej liscie nie widać danych personalnych - tylko nazwę - tzw nick
- czekaj lub (szybsza metoda:) napisz email na adres biuro@oskko.edu.pl i napisz tam jaką sobie wybrałeś/łaś nazwę użytkownika
- to uprawnienie tylko dla członków OSKKO (moga nimi być przede wszystkim osoby o któych pisałem we wstępie) Jak zostać członkiem OSKKO - o tym tutaj.
ALe PROSZĘ przemyśleć coś - jesli chcesz zostać członkiem Stowarzyszenia które ma jakieś cele do zrealizowania - a ich nie znasz - przeczytaj o nas najpierw np tu, lub tu lub choćby tu w statucie.....
Nie jesteśmy usługodawcami od plików a nasza składka członkowska nie jest "za pliki". Suży realizacji celów statutowych. Jeśli jednak Twoim zdaniem pobieranie plików i nieuczestniczenia w życiu OSKKO jest tylko chwilowe a potem się weźmiesz do udziału to.... bardzo dziękujemy za wsparcie. Dobre i to. Zpraszamy do nas.:-)
- jesli jeszcze tego wczesniej nie uczyniłeś/łaś, zarejestruj się na forum jako zwykły użytkownik (patrz instrukcja nr 1)
- napisz do nas email na adres biuro@oskko.edu.pl a w nim podaj nazwę użytkownika, prawdziwe imię i nazwisko i to, że jesteś członkiem OSKKO
|
beera | 16-03-2007 12:05:43 [#13] |
---|
wietrzę spisek Anja ;))) |
AnJa | 16-03-2007 12:25:06 [#15] |
---|
no, jak juz na prezeskę przeszło wietrzenie spisków to koniec swiata
...
jakby coś, to nie ja zaczałem śmiecenie... |
Wanda B | 16-03-2007 22:13:25 [#16] |
---|
uprawnienia do korzystania z wymiany plików Witaj Marku jetem członkiem OSKKO choć malo aktywnym brak czasu , czy moge skorzystać z prawa do wymiany plików bardzo prosze. Po konkursie postaram sie częsciej zabierać glos - być aktywniejsza.
Pozdrawiam. Jestem pełna podziwu dla tak prężnej grupy . Jesteście wspaniali.Tak dużo robicie ,podziwiam ,to buduje i motywuje . Dziękuję . |
rzewa | 16-03-2007 22:28:37 [#17] |
---|
Każdy członek OSKKO ma prawo do wymiany plików - trzeba tylko napisac maila do Biura z podaniem swego nicka by Marek mógł wpuścic do wymiany... :-)
wszystko napisane w poście #01 i #12 |
Marek Pleśniar | 16-03-2007 22:56:54 [#18] |
---|
dyrektorzy to zajęty naród - mają naprawdę co robić od tego by działać tu na codzień mają nas - i ważne jest tylko by nie zapomniał nigdy nikt z nas skąd się wziął i kogo reprezentuje gdzieś tam wśród ludzi każdy, nawet najmniej aktywny członek OSKKO wspiera nas tym że jest w Stowarzyszeniu - rośnie reprezentatywnośc OSKKO, no i wspiera też naszą działalność materialnie. to już niemało - bo mógł przecież siedzieć w domu i nie zrobić nic No i jest to też opinia - odbieram to jako wsparcie, jakiś tam rodzaj zagłosowania na nas, na to co i jak robimy - gdy się zapisze ktoś |
Gaba | 17-03-2007 03:29:06 [#19] |
---|
Tak jest! PS. I to nie jest, Andrzej zaden smiecenie - to just wyciąganie wątku na wierzch! |
Marek Pleśniar | 17-03-2007 08:59:11 [#20] |
---|
tak czy owak Dla kogo jest to forum? na forum zapraszamy przede wszystkim kadrę kierowniczą oświaty - dyrektorów, wicedyrektorów, wizytatorów, urzędników organów prowadzących, placówek centralnych, dziennikarzy, polityków zajmujących się oświatą, liderów, edukatorów itd....
|
alexw | 17-03-2007 09:50:33 [#21] |
---|
każdy, nawet najmniej aktywny członek OSKKO wspiera nas tym że jest w Stowarzyszeniu - rośnie reprezentatywnośc OSKKO, no i wspiera też naszą działalność materialnie. (#18) - to także ja. Jestem wśród Was od niedawna, mało sie odzywam bo z "pewną taka niesmiałością" wiem, że nic nie wiem. Ale czytam pilnie - nawet wpadłam w uzależnienie od forum. Uczę się od Was dużo, cieszę się Waszymi "pocieszajkami" a ostatnio martwię się, że coraz więcej wśród Was rozgoryczenia z powodu tego co "na górze". Bardzo proszę, nie dajcie się, na pewno to przetrzymamy. |
bozpor | 17-03-2007 15:38:26 [#22] |
---|
Spoko, spoko my nowalijki uaktywnimy się na forum, gdy oswoimy się z naszą zielonkowatością. Teraz zaś siedzimy cichutko jak myszki i wnikliwie przyglądamy się życiu na forum, aby jak najwięcej się nauczyć i nie oberwać potem po uszach :)))). Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) |
AnJa | 17-03-2007 16:03:54 [#23] |
---|
uczcie się, uczcie
tyle, że tu są różni nauczyciele, rózne systemy wyznajacy
więc jak się juz od jednych nauczycie- od innych po uszach(? a co to takiego- zawsze sie w ep albo dziób tu biło) oberwiecie |
Gaba | 17-03-2007 16:28:34 [#24] |
---|
no własnie! |
dhausner | 17-03-2007 16:56:06 [#25] |
---|
nie zauważyłam coby ktoś od AnJa dostał w dzióbek, ale od Gaby reprymendy szły że hej |
Gaba | 17-03-2007 16:59:38 [#26] |
---|
ejże! |
AnJa | 17-03-2007 16:59:42 [#27] |
---|
albowiem AnJa występuje tutaj z pozycji wybitnie pasożytniczej - czyli jako biorca zasadniczo
gaba zaś to zasadniczo poczciwa baba, ale jak to krakowskie kumoszki - pyskata okrutnie
...
co napisawszy i z przerzeniem przeczytawszy-znikam... |
dhausner | 17-03-2007 17:00:55 [#28] |
---|
ale te reprymendy życie forum dają inaczej nudy na pudy |
jatoja | 17-03-2007 17:38:42 [#29] |
---|
dhauser ;) nie żeby ja jakis przecinkowy purysta, ale tutaj przecinek - niby nic takiego - a .... pewnie rozjaśni... |
dhausner | 17-03-2007 17:45:06 [#30] |
---|
oj pewnie tak, ja językowym purystą nie jestem i podziwiam forumowe polonistki - do ich doskonałości mi daleko. (starałam się teraz znaki przystankowe odpowiednio postawić, a pewnie i tak jakiś błąd) |
jatoja | 17-03-2007 19:01:38 [#31] |
---|
ja broń Boże nie krytykuję, ja się usmiecham ale te reprymendy, życie forum, dają inaczej nudy na pudy ?:)))
ale te reprymendy życie forum dają, inaczej nudy na pudy ? :))) |
Gaba | 17-03-2007 19:06:09 [#32] |
---|
ale.... te reprymendy życie forum, dają inaczej - nudy na pudy |
Marek Pleśniar | 17-03-2007 19:35:29 [#33] |
---|
tak czy owak Dla kogo jest to forum? na forum zapraszamy przede wszystkim kadrę kierowniczą oświaty - dyrektorów, wicedyrektorów, wizytatorów, urzędników organów prowadzących, placówek centralnych, dziennikarzy, polityków zajmujących się oświatą, liderów, edukatorów itd....
|
dhausner | 17-03-2007 19:42:52 [#34] |
---|
Przywołano nas do porządku - tak jest szefie |
Ania | 17-03-2007 20:18:07 [#35] |
---|
tak sobie myślę szefie że jak ktoś otworzy ten wątek, zaciekawiony tytułem, otworzy mu sie on pierwszym postem, zatem, mniemam, powtarzanie Twoje... hm... jakiegoś szczególnego ładunku informacyjnego nie niesie ;) no ale... szef ma zawsze rację :P |
Magosia | 17-03-2007 20:23:44 [#36] |
---|
Repetitio est mater studiorum może coś pokręciłam z pisownią- ale sens zachowalam :-) |
Marek Pleśniar | 17-03-2007 20:56:24 [#37] |
---|
zrozumiałem że "repetę dostanie tylko matka po studiach" ;-) misie - jak kliknę - otwiera zawsze ostatni post Aniu |
Ania | 17-03-2007 21:01:34 [#38] |
---|
mi sie tez otwiera ostatni post, ale przeciez nie Ty masz go czytać :) ratunku |
Marek Pleśniar | 17-03-2007 21:04:41 [#39] |
---|
więc skoro misie i cisie to może istnieje jeszcze gdzieś w Internecie ktoś, komu się też tak otwiera prawdopodobieństwo jest spore |
Ania | 17-03-2007 21:07:37 [#40] |
---|
to nie prawdopodobieństwo, ale algorytm Janusza: wchodzacym po raz pierwszy otwiera się na pierwszym poście, wchodzacym po raz kolejny, otwiera się na ostatnio czytanym ale skoro tak Dla kogo jest to forum? na forum zapraszamy przede wszystkim kadrę kierowniczą oświaty - dyrektorów, wicedyrektorów, wizytatorów, urzędników organów prowadzących, placówek centralnych, dziennikarzy, polityków zajmujących się oświatą, liderów, edukatorów itd....
|
Adaa | 17-03-2007 21:11:10 [#42] |
---|
ale ten...myslicie,że zarejestrowanym na tym forum bedzie sie chciało czytac jak nalezy sie zarejestrować?;-) nowi klikna sobie w menu bocznym i wszystko jasne:-) czyli ladunku informacyjny dla pierwszego i ostatniego wpisu jest taki sam:-) |
DYREK | 18-03-2007 08:41:01 [#43] |
---|
;-) |
dyrlo | 18-03-2007 12:22:39 [#44] |
---|
Mi się otwiera też na pierwszym wątku, mimo, że już to kilkakrotnie otwierałam :-(((( Nie mówiąc o tym, że nadal ze szkoły prawie pisać nie mogę. Komputer puszcza raz dziennie jeden post. Rzewa mi pomagała i w domu zrobiłam porządek ale w szkole nie mam czasu, jedynie dyskowi defragmentację ostatnio zrobiłam. Czy to jest zaśmiecanie? Jeśli tak to przepraszam i znikam. |
Ania | 18-03-2007 14:20:42 [#45] |
---|
:P |
Ania | 18-03-2007 14:26:19 [#47] |
---|
bo zależy Ci na podnoszeniu wątku, a spadł tylko tyle, bez nerwów :) |
Gaba | 18-03-2007 14:32:30 [#48] |
---|
no własnie. |
Marek Pleśniar | 18-03-2007 15:05:25 [#49] |
---|
aaaaaa myślałem że sie czepiasz jak jaka nawiedzona a ty.... hm robisz to co ja;-) |
AnJa | 18-03-2007 15:15:45 [#50] |
---|
no- Ania się chyba w realizację czynów niedzielnych włączyć postanowiła:-) | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|