Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Jak pisać protokoły proszę o pomoc |
Konto zapomniane | 15-09-2002 13:53:35 [#01] |
---|
Czy protokoły muszą być pisane ręcznie w księdze protokołów. Jak powinny być pisane? Wiem, że dla takich szpeców moje pytanie jest śmieszne ale juz sama nie wiem jak jest dobrze. co z uchwałami. Jaka numeracja. Czy mają być wyróżnione. Napiszcie proszę. Jestem nowa i nie kumam tego. |
janzg | 15-09-2002 14:01:11 [#02] |
---|
przeczytaj wątek "uchwały" Tak nawiasem mówiąc, Rada Pedagogiczna jest organem niezależnym i to ona może w swoim regulaminie określić sposób protokółowania swoich posiedzeń. Pozdrawiam, życzę powodzenia Jan |
dyrcio | 15-09-2002 14:09:54 [#03] |
---|
Witaj... Mogą być pisane i ręcznie i komputerowo.Zaczynamy od :Rada Pedagogiczna nr 1/2002 z dnia.....poświęcona np:klasyfikacji rocznej.Konieczna jest lista obecności.Przedstawiasz porządek R.P. do akceptacji i zaczynasz......Stosuję numerację i rad pedagogicznych i uchwał na dany rok szkolny. Pozdrawiam;-) |
Konto zapomniane | 15-09-2002 14:14:10 [#04] |
---|
Jak pisać protokoły proszę o pomoc Co zatwierdza RP uchwałą? Klasyfikację, plany pracy, plan rozwoju, plan doskonalenia. Co ze szkolnym zestawem programów nauczania, nowelizacją Statutu, WSO, Programem wychowawczym. Jak pisac podstawę prawną |
dyrcio | 15-09-2002 14:19:57 [#05] |
---|
Kompetencje R.P. to art.41 ustawy o systemie oświaty z dnia 7 wrzesnia 1991 r z póź.zmianami. |
Basik | 17-09-2002 16:28:28 [#06] |
---|
Zerknij na wątek nowak_vio - kontakt. Tam wkleiłam trochę uchwał. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|