Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
I ZNÓW NAUCZ. INDYW. |
ANDRZEJ | 30-08-2002 23:12:04 [#01] |
---|
Nawiazując do watku o nauczaniu indywidualnym prosze o wyjaśnienie jaką liczbę godzin winien mieć uczeń II kl gim. ? U mnie do tej pory zawsze było 12 godzin ( 3 j.pol, 3 mat, po 1 - język obcy, biologia, geografia, historia, fizyka, chemia ). Wczoraj dokumenty przyniosła jedna z matek , która ma dziecko po ciężkiej operacji w Poznaniu gdzie spotykając się z innymi rodzicami dowiedziała się , że moze to być 14 do 16 godz. - różnie w róznych regionach Polski.Czy są gdzieś podane podstawy prawne ???? Dziekuję z góry wszystkim za informacje ...Andrzej - Yogi |
Ewa z Rz | 31-08-2002 00:10:21 [#02] |
---|
Jest jedynie zarzadzenie Men-u... Przeczytaj watek :http://www.oskko.edu.pl/forum/thread.php?t=947 Podane tam ilości godzin sa minimalne. Organ może dac więcej godzin (organ zawsze takie rzeczy może) Co prawda mówi sie tam o klasie 7 i 8, ale nalezy to odczytywać: I i II gimnazjum... |
Karolina | 31-08-2002 12:29:45 [#04] |
---|
Marku - tam jest kopalnia projektów - dzięki, ide czytać :-) |
ANDRZEJ | 31-08-2002 12:54:43 [#05] |
---|
Dzieki wielkie Ewie i Markowi za informacje. Marka link to rzeczywiście kopalnia skarbów myślowych Naszego Drogiego Menisa !!!!! Pozdrowienia - Andrzej |
HenrykB | 31-08-2002 13:02:21 [#06] |
---|
Pozwoliłem sobie skopiować ten link do wątku Nowe przepisy. Ponieważ co jakiś czas go podnoszę, nie zapomnimy o nim. Mam nadzieję, że Marek3 nie ma nic przeciw temu. Dzięki!!! |
Karolina | 31-08-2002 13:07:10 [#07] |
---|
i ja sobie pozwolę wykorzystać gdzies... pierwszy raz to czytam a daty tam marcowe. I tak szukam, szukam czegoś miłego....i szukam i szukam....:-( Czy to będzie obowiązywało tak jak piszą od 1 września 2002? Nie ma nigdzie informacji o podpisaniu tych rozporządzeń... Ciekawe jest to w sprawie organizowania wczesnego wspomagania, czytam właśnie....żeby tylko nie był z tej burzy mały deszcz.... Ide czytać ...ale tego... |
Marek3 | 31-08-2002 16:25:12 [#08] |
---|
Oczywiście że nie mam. Cieszę się że mogłem pomóc. Czy to będzie obowiązywało? Tego nie wie nawet nasza Pani M. Marek | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|