Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
płot, który dzieli wszystko |
wisiak | 01-06-2005 23:43:08 [#01] |
---|
kochani moich problemów ciąg dalszy. Poradźcie gdzie się udać. Dzisiaj postawiono mi ok 70 cm od okien plot, wielki, betonowy i szpetny. Zrobił to nikt inny tylko mój kochany wójt. Nie tylko zepsuto mój smak estetyczny ale tym sposobem nie moge dostać się na moją działkę , ktorą na mocy Karty uprawiam 25 lat.Poradźcie do kogo oprócz inspektora nadzoru budowlanego mam sie udać. U wójta byłam, ale jego nie obchodzi jak dotrę na działkę, "moge Fruwać" (cytat dosłowny). Wiem,że to po to bym oddała im działkę, bo miejsce intratne i ktoś ma na nią chrapke ale tym sposobem??????? Wiem,że na was można liczyć więc proszę o pomoc. |
bogna | 01-06-2005 23:56:49 [#02] |
---|
płot wymaga pozwolenia na budowę; przypuszczam, że taki durnie postawiony - to samowolka i będą rozbierać;-))) najlepiej wnieść skargę (na piśmie - gadać nie ma sensu) do nadzoru budowlanego. ------------------ wisiaku - widzę, że ty też z tych wieczorową porą szwendających się po forum ;-))) |
AnJa | 02-06-2005 00:08:49 [#03] |
---|
A co do dostania sie na Twoja działkę, to jest coś takiego jak droga konieczna - tę mieć musisz.
Na rozbiórkę bym nie liczył - jeśli to tylko samowola bez naruszenia odległości między obiektami - samowolki sie dzisiaj legalizuje za stosowna opłatą. |
bogna | 02-06-2005 00:28:53 [#04] |
---|
70 cm przed oknami - to zdecydowanie sprzeczne z przepisami prawa budowlanego!!! | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|