Forum OSKKO - wątek

TEMAT: grupy na przedmiotach zawodowych
strony: [ 1 ]
fredi27-05-2005 16:57:47   [#01]

W szkołach podstawowych, gimnazjach, szkołach ponadpodstawowych oraz trzyletn6ćh liceach ogólnokształcących, trzyletnich liceach profilowanych, czteroletnich technikach i zasadniczych szkołach zawodowych podział na grupy jest obowiązkowy:

1) na zajęciach z języków obcych, ,informatyki, elementów informatyki i technologii informacyjnej w oddziałach, a w przypadku zajęć z języków obcych także w zespołach międzyoddziałowych, liczących więcej niż 24 uczniów, z zastrzeżeniem ust. 4,

2) na nie więcej niż połowie obowiązkowych zajęć edukacyjnych z zakresu kształcenia ogólnego, dla których z treści programu nauczania wynika konieczność prowadzenia ćwiczeń, w tym laboratoryjnych - w oddziałach liczących więcej niż 30 uczniów, z zastrzeżeniem ust. 4,

3) na zajęciach edukacyjnych z zakresu kształcenia zawodowego; dla których z treści programu nauczania wynika konieczność prowadzenia ćwiczeń, w tym laboratoryjnych - w oddziałach liczących więcej niż 30 uczniów, z zastrzeżeniem ust. 4,

Jak jest u was na pracowni elktronicznej, elektrycznej itd.

Czy przy 29 uczniach nie dzielicie ?

zgredek27-05-2005 17:03:28   [#02]

dzielę - tak jak mi wychodzi

ale mam OP bardzo wyrozumiałe;-)

annah27-05-2005 17:29:41   [#03]
dzielę, ale mam też wyrozumiałe OP :)
joszka28-05-2005 11:05:35   [#04]

Tyz

i udaję durnia jak sie połapia( ale raczej nie kumają)
annah28-05-2005 12:23:33   [#05]

u mnie wszystko wiedzą, taki podział jest po uzgodnieniach z OP i po pokazaniu w jakich warunkach młodziez miałaby sie uczyc

mówiłam, wyrozumiałe mam OP :)))))

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]