Forum OSKKO - wątek

TEMAT: odezwijcie się egzaminatorzy z mazowieckiego
strony: [ 1 ]
keczewo11-05-2005 10:48:03   [#01]
Czy 14 będzie jeszcze dodatkowe szkolenie? Taką wiadomość otrzymałam i nie jestem pewna czy się nie przesłyszałam.
Arwena11-05-2005 10:56:27   [#02]
A jaki przedmiot?
keczewo11-05-2005 11:58:21   [#03]
Język polski
keczewo11-05-2005 12:00:40   [#04]
Miałam słabą baterię w telefonie i nie wiem czy wszystko dosłyszałam. Wynagrodzenie za sprawdzenie 10 złoty za pracę w całosci i 40 sztuk na głowę. To mój pierwszy raz.
krasnoludek zadyszek11-05-2005 17:17:45   [#05]
Nie jestem egzaminatorem z powodów już wielokrotnei opisywanych, ale mogę potwierdzić info o szkoleniu - koleżanka mi wspominała, ze 14 jest spotkanie z koordynatorami egzaminatorow, ktorzy wyjasnia zasady sparwdzania i pokażą sprawdzone przez siebie prace, a następnie każdy będzie miał za zadanie sprawdzić maturę, mieszcząc się w zasadach sprawdzania ustalonych przez koordynatorów. Jak uznają, że myślisz tak, jak oni, przydzielają cię do grupy sprawdzaczy TYLKO JEDNEGO tematu (praca z tekstem + jeden temat z podstawowego albo jeden z rozszerzonego). W ten sposób zdobywa się sprawność konia w kieracie, będąc specjalistą tylko od Potopu czy tylko od Nie-boskiej... W przyszłym roku, kiedy tematy będą inne, znów będą szkolić sprawdzaczy tylko do jednego tematu. Stawka - około 10 zł brutto.
W przyszłym roku też nei zostanę egzaminatorem, coś mi się zdaje:)

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]