Forum OSKKO - wątek

TEMAT: wyżywienie w przedszkolach
strony: [ 1 ]
Konto zapomniane09-05-2005 15:08:05   [#01]
Proszę  o wymianę doświadczen na temat organizacji wyżywienia w przedszkolach przez ajenta.
Konto zapomniane09-05-2005 15:09:01   [#02]
wyżywienie w przedszkolach
Proszę  o wymianę doświadczen na temat organizacji wyżywienia w przedszkolach przez ajenta.
wisiak10-05-2005 12:51:29   [#03]

u nas

chciano taki wariant zastosować, ale nie wyraziliśmy (tzn rodzice nie wyrazili )zgody. Mamy w gminie złe doświadczenia w tym temacie ze świetlicami w szkole. Zostalo jak było.Na szczęście. Chociaż myślę, że dla mnie jako dyra pół problemów z głowy (byłoby)
Ank10-05-2005 13:29:17   [#04]

I ja tak samo myślę - dla dyrektora organizacyjnie laba bez kuchni ale tylko pozornie. Wszystkie problemy zmagania się z niesolidnymi (zazwyczaj w perspektywie czasu) ajentami i niezadowolonymi rodzicami to druga strona medalu. Znam dwa takie przedszkola i mnóstwo stołówek szkolnych - generalnie większość jest niezadowolona.

Jakoś wolę odpowiadać za to na co mam wpływ i pod czym mogę się z czystym sumieniem podpisać

Renatka10-05-2005 19:04:24   [#05]
my mamy kuchnię i tak jest dobrze chyba w łódzkich przedszkolach są ajenci ale komentarze były różne raczej negatywne
orlik10-05-2005 23:05:57   [#06]
Nie ma to jak własna przedszkolna kuchnia. Wiemy co kupujemy, jak gotujemy i co dajemy dzieciom. No i z HACCP-em możemy spać spokojnie. Catering stosujemy tylko na dorosłe imprezy.

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]