Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
problem z drukowaniem SIO |
krystyna | 28-04-2005 12:46:19 [#01] |
---|
Po wydrukowaniu raportu w pozycji 3 - w tabeli uczniowie/słuchacze/wychowankowie - mimo wprowadzonych danych o liczbie uczniów w poszczególnych klasach w gimnazjum - po wydrukowaniu w tabeli są SAME ZERA !!! Dlaczego ? |
Iwona W | 28-04-2005 13:01:58 [#02] |
---|
Krysiu czy wprowadziłaś do tabeli U31 dane? właśnie z tej tabeli bierze do raportu - nawet jak masz wszędzie indziej wprowadzone... powodzenia.. daj znać czy to to.. jeśli nie to będziemy szukać |
krystyna | 28-04-2005 13:34:22 [#03] |
---|
Iwonko !!! Jesteś WIELKA !!! tylko skąd Ty wiedziałaś, że tabela U31 jest u nas goła i wesoła !!! bardzo, bardzo dziękuję i pozdrawiam krystyna |
Wioleta D | 28-04-2005 14:51:19 [#04] |
---|
znowu drukowanie Mam podobny problem. W raporcie widać uczniów tylko z oddziałów I-VI a w rubryce "0" są same zera. Sprawdzałam jeszcze raz ale wszystko jest wprowadzone ( cały oddział przedszkolny i przygotowanie przedszkolne). Gdzie szukać przyczyny? |
Iwona W | 04-05-2005 13:10:24 [#05] |
---|
Krysiu bo i ja miałam podobny problem.... i trochę uczniów było a trochę nie... podumałam i doszłam do wniosku że to - właśnie to... mam nadzieję że Wioleta D jakoś sobie poradziła z drukowaniem.... - problem analogiczny był... pozdrawiam | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|