Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Klasy integracyjne w gimnazjum |
Grazyna Maria | 24-04-2005 19:52:16 [#01] |
---|
Pewnie po raz setny wywołuję ten temat, ale jestem w nim "cienka". Dostałam zgodę od OP na taką klasę i chcę wiedzieć jak najwięcej .A przy okazji, jak posługiwać się wyszukiwarką na tym Forum i gdzie jej szukać? Serdecznie pozdrawiam Forumowiczów OSKKO uczestniczących w sobotniej konferencji w Sejmie! |
ewa | 24-04-2005 20:00:39 [#03] |
---|
:-)) tam wyszukiwarka |
rzewa | 24-04-2005 20:02:02 [#04] |
---|
wyszukiwarka szukajem zwana jest dosłownie "pod ręką" Na stronie głownej forum - tej z listą wątków - w prawym górnym rogu jest taka komódka lub czekolada, która ma rózne podpisane szufladki/kawałki - i jedną/ym z nich jest ta/ten z napisem szukaj. Jak się ja/go kliknie to otwiera sie okno szukaja wraz z okienkami edycyjnymi i instrukcją. |
bojola | 24-04-2005 21:37:39 [#05] |
---|
klasy integracyjne W klasach integracyjnych powinno uczyć się od 15 do 20 uczniów, w tym od 3 do 5 z orzeczeniami o niepełnosprawności. W klasie powinno pracować 2 nauczycieli przy czy jeden powinien być pedagogiem specjalnym ze specjalizacją konieczną do pracy w danej klasie, a więc oligofrenopedagog, surdopedagog, tyflopedagog |
Grazyna Maria | 25-04-2005 14:51:13 [#06] |
---|
Stokrotne dzięki za pomoc! Jak to dobrze mieć Was wszystkich pod ręką! |
Joanna Berdzik | 25-04-2005 15:19:49 [#07] |
---|
Serdecznie pozdrawiam Forumowiczów OSKKO uczestniczących w sobotniej konferencji w Sejmie! :-) i pozdrawiam ja- zupełnie niezwykle takie poznanie i bardzo cenne :-) |
| | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|