Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Skąd dowiedzieliście się o istnieniu OSKKO?
strony: [ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ]
Marek Pleśniar23-05-2007 09:40:42   [#151]
a czmu z problemem?
jatoja23-05-2007 10:06:56   [#152]
eeee... skrót wyszedł
bo jak bez problemu  - to że niby "cisi i gęgacze",

ale to żart był, a jak tłumaczę to już nie żart, ale kolizja komunikacyjna ( dałam sobie 6 pkt karnych i mandat  w wysokości 100 zł )

mogę być poważna, ale wtedy pytają, czy się dobrze czuję

Cieszy mnie, że OSKKO jest reprezentacją dyrektorskiego zdrowego rozsądku W MEN ( bo jest?)
rzewa23-05-2007 11:12:09   [#153]

:-)

a ja... dowiedziałam się o OSKKO nim się urodziło :-) -> na czacie i w meilach

i z łezką w oku wspominam pełne obaw oczekiwanie Marka - będzie piętnastu, czy nie będzie??? -> przypominał mi mojego męża jak oczekiwał na urodzenie się pierwszego syna pod szpitalnym oknem w strugach deszczu, nie chcąc za skarby świata odejść na krok :-))))

Aniśmy sie spodzeiwali tego lipcowego dnia w Miętnem, że nam dziecię tak zdrowo i szybko urośnie i to jeszcze nad wiek dojrzałe i rozwinięte ;-)))
Kropka23-05-2007 12:23:24   [#154]

Dowiedziałam się o OSKKO dawno i przypadkowo, gromadziłam materiały do pracy dyplomowej, zajrzałam do witryn vulcana, tam - na forum, i... bardzo się z tego cieszę :-)) .

Do stowarzyszenia nie należę, bo uznałam, że najpierw się poduczę dyrektorowania, "przerobię" kadencję, poczytam forum, a potem kto wie. No i teraz chyba się odważę, bo od września zacznę drugą kadencję. A tak w ogóle, to korzystam od Was bardzo dużo. Dziękuję.

Leszek23-05-2007 12:31:59   [#155]
ja już nie pamiętam skąd ale też przed urodzinami, na które jednak z jakiegoś to powodu nie mogłem pojechać (też nie pamiętam powodu)...
ale czuję się jakbym zawsze w OSKKO był...
pozdrawiam
AnJa23-05-2007 12:36:54   [#156]
rozwinięty - no, owszem

ale dojrzały ?

np ten oskkowicz ciągle chętnie w piaseczku siedzi:-)
Bliżniak223-05-2007 22:24:35   [#157]
Jestem z Wami od paru miesięcy. O Waszym istnieniu, ku mojej radości, poinformowała mnie droga Pani wizytator, która niestety już nią nie jest. Ta wspaniała kobieta, znając nasze problemy podpowiedziała nam, że możemy uzyskać wsparcie i miała rację. Dzięki Wam bardzo!!!
monipg23-05-2007 22:48:15   [#158]
a ja, sama sobie znalazłam, dokładnie nie pamietam, chyba szukałam cos do konkursu
Renatka24-05-2007 00:07:52   [#159]
najpierw Vulkan potem dzięki niemu dotarłam do naszej strony
Fakir224-05-2007 00:19:16   [#160]

- - -

No, taki młody (jak w "warunkach wstępnych") to ja tutaj nie jestem.... Ale też czuję się w obowiązku...

Prowadziłem kolejny kurs z tzw. "oligo" w Zielonej Górze i na przerwie (na papierosa) podszedł do mnie jeden taki Marek... :)

To było wtedy, gdy w Zielonej Górze policja rekwirowała komputery z nielegalnym oprogramowaniem...

Gadka szmatka - podał mi adres...

Wlazłem... Jak smok... Dostałem kilka razy w czapę... Kilka dziwnych maili... Zostałem opiep.......... Wyzwany... Wyśmiany...

Ale też i pozytywów troszke było...

Ponieważ korzyści więcej niż strat - więc jestem :)))

I - jeśli Kongres będzie taki jak się zapowiada - będę...

AnJa24-05-2007 08:38:04   [#161]
e, tam dziwnych...
Małgoś24-05-2007 08:51:08   [#162]

Pamietam dokladnie! ;-)

bylo to:

27 czerwca 2002 roku o godzinie 20.57

Blakalam sie po niecie w poszukiwaniu zródel skal  procentowych w ocenianiu, bo w mojej szkole wskutek restrykcyjnie przestrzeganego WSO (w tym wlasnie progów) okolo 30% uczniów dostalo ...poprawki

No i oczywiscie ...Gooogle mnie tu skierowala :-)

Od razu sympatycznie i merytorycznie odezwala sie GABA :-)))

no i mnie wciagnelo - za miersiac bede obchodzic 5-lecie(!!!) obcowania z Forum (wtedy jeszcze OSKKO formalnie nie istnialo)

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ]