Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Konkurs i ocena pracy |
bogna | 26-03-2002 18:53:24 [#51] |
---|
Marek z Rzeszowa jest wspaniały!!! Marek z Rzeszowa jest wspaniały!!! Marku - BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PRZESYŁKĘ - jej zawartość jest fantastyczna. A oceny jeszcze będę szukać (ewentualnie będę też szukać wiatru w polu). |
Ewa z Rz | 26-03-2002 19:07:30 [#52] |
---|
O!!! Nie wiedziałam... że pod ręką mam taką litościwą duszę! Ale swoją koncepcję już złożyłam... Chyba, że mi wpadnie do głowy przystąpić do jeszcze jakiegoś konkursu :))) (Już mi to zaczyna powoli wchodzić w nawyk) Wtedy na pewno poproszę o pomoc na tym ofiarnym forum! Pozdrowienia dla wszystkich! |
bogna | 27-03-2002 11:18:46 [#53] |
---|
Basia też jest wspaniała Basiu - BARDZO DZIĘKUJĘ za przesyłkę. |
Ryszard | 27-03-2002 19:11:56 [#54] |
---|
Czy mogę się przytulić Jeśli można, to mnie równiez przydałaby się jakaś koncepcja do malutkiego podglądnięcia. Liczę na wspaniałomyslność Marka i Basi. Przy okazji zapraszam na dobry Leżajski Full. |
Ryszard | 27-03-2002 22:00:14 [#55] |
---|
Forumowe tempo Wracam po krótkim spacerze, wypoczęty, rozluźniony i coś mnie podkusiło, włączyłem (odpaliłem jak kto woli), kompa i co widzę..............!? Już pomoc nadejszła, święta więc spędzę na studiowaniu materiałów, Leżajsk też przestudiuję. Wielkie dzięki Wasz dłużnik Ryszard | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|