Forum OSKKO - wątek

TEMAT: HACCP
strony: [ 1 ]
Kasia33930-11-2016 19:18:14   [#01]

Witam.

W szkole wydawane są posiłki - dowożone przez firmę cateringową w jednorazowych, termicznych pojemnikach. Osoba wydająca takie posiłki rozkłada je w jednorazowych rękawiczkach na umytych tuż przed podaniem stolikach. Czy przy takim zakresie kontaktu z żywnością szkoła zobowiązana jest do opracowania zasad systemu HACCP?

Natka30-11-2016 20:53:51   [#02]

tak, w nieco mniejszym zakresie

 


post został zmieniony: 30-11-2016 20:54:27

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]