Forum OSKKO - wątek
Kasia339 | 30-11-2016 19:18:14 [#01] |
---|
Witam.
W szkole wydawane są posiłki - dowożone przez firmę cateringową w jednorazowych, termicznych pojemnikach. Osoba wydająca takie posiłki rozkłada je w jednorazowych rękawiczkach na umytych tuż przed podaniem stolikach. Czy przy takim zakresie kontaktu z żywnością szkoła zobowiązana jest do opracowania zasad systemu HACCP? |
Natka | 30-11-2016 20:53:51 [#02] |
---|
tak, w nieco mniejszym zakresie
post został zmieniony: 30-11-2016 20:54:27 | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|